Τηλέφωνο

2103006081
Dummy 1000gr. με τρίχωμα κουνελιού

Dummy 1000gr. με τρίχωμα κουνελιού

Κωδικός  :  RFF104
Κατασκευαστής  :  Firedog
Διαθεσιμότητα  :  Μη Διαθέσιμο/Αναμένεται
Μέγεθος/Βάρος Ομοιώματος  :  1kgr
Για χρήση σε  :  Ξηρά
Εξωτερικό Κάλυμμα  :  Κουνέλι
Βάρος Συσκευασίας (kg)  :  1.00
26.50 € 21.20 €

Ομοίωμα ενός (1) κιλού με τρίχωμα κουνελιού για να συνηθίζει ο σκύλος στην αίσθηση του τριχωτού, τόσο κατά την επαναφορά/έρευνα, όσο και στο "πιάσιμο".

Το βάρος του ομοιώματος είναι αρκετό για να προσομοιάζει με κουνέλι και να συνηθίζει ο σκύλος στο τριχωτό από μικρός. Τα ομοιώματα με τρίχωμα όπως λαγού ή κουνελιού μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξεκινώντας από τα μικρά μεγέθη και καταλήγοντας στα μεγαλύτερα βάρη/μεγέθη που να ταιριάζουν περισσότερο στο πραγματικό βάρος του θηράματος.

Έχει εξωτερικό κάλυμμα από ειδικά κατεργασμένο δέρμα κουνελιού και έτσι αποτελεί εξαιρετικό βοήθημα για επαναφορά (σχεδόν σαν πραγματικό θήραμα). Δημιουργεί με τον τρόπο αυτό την διάθεση στο σκύλο να πιάσει το θήραμα στο στόμα για να το επαναφέρει στον εκπαιδευτή/ιδιοκτήτη του.

 Τα dummies με τρίχωμα ή φτέρωμα συνηθίζεται να τα χρησιμοποιούμε κυρίως ως ομοιώματα που έχουμε τοποθετήσει από πριν για επαναφορά και όχι τόσο ως dummy που θα εκτοξεύσουμε για να τα επαναφέρει ο σκύλος. Επίσης είναι εξαιρετικό εκπαιδευτικό αξεσουάρ για δημιουργία πορείας ιχνηλασίας (για την εκπαίδευση στην επαναφορά τραυματισμένου θηράματος).

 

Χαρακτηριστικά
Μέγεθος/Βάρος Ομοιώματος  :  1kgr
Για χρήση σε  :  Ξηρά
Εξωτερικό Κάλυμμα  :  Κουνέλι
Βάρος Συσκευασίας (kg)  :  1.00

Σχετικά Προιόντα

facilitie

Δωρεάν Μεταφορικά

για παραγγελίες άνω των 80€

facilitie

Μοναδικές Προσφορές

σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων

facilitie

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση

210.300.6081

Menu