Τηλέφωνο

2103006081
Dummy "Easy Fetch" για κουτάβια

Dummy "Easy Fetch" για κουτάβια

Κωδικός  :  PEF102
Κατασκευαστής  :  Firedog
Διαθεσιμότητα  :  Μη Διαθέσιμο/Αναμένεται

Ιδανικό βάρος/σχήμα για ξεκίνημα εκπαίδευσης σε κουτάβια

Μέγεθος/Βάρος Ομοιώματος  :  100gr
Για χρήση σε  :  Ξηρά
Εξωτερικό Κάλυμμα  :  Χωρίς Κάλυμμα
Βάρος Συσκευασίας (kg)  :  0.10
12.50 € 10.00 €

Ομοίωμα εκπαίδευσης επαναφοράς/έρευνας για κουτάβια.

Έχει μικρό βάρος και αποτελεί το πρώτο ομοίωμα που θα χρειαστείτε για το ξεκίνημα της εκπαίδευσης των κουταβιών στο απόρτ και την έρευνα. Με τη χρήση αυτών των ειδών εκπαίδευσης αποφεύγουμε να χρησιμοποιούμε ξύλα, μπουκάλια και άλλα τέτοια υλικά που καταστρέφουν την ικανότητα του σκύλου μας στην επαναφορά.

Λόγω του μικρού μεγέθους του ομοιώματος και του μικρού του βάρους (βάρος παρόμοιο με "τσίχλα" ή "μπεκατσίνι") θα βοηθήσει ώστε να μην δημιουργηθεί το λεγόμενο "σκληρό δόντι" στο σκύλο. Το σχήμα του και ο τρόπος που είναι ραμμένο (ασύμμετρα) βοηθούν το ντάμμυ να σταθεροποιείται μετά από τη ρίψη για να μπορούμε να ελέγχουμε καλύτερα το σημείο που προσγειώνεται (και να μην κυλάει) και επίσης βοηθά ώστε να μάθει το κουτάβι να πιάνει το ομοίωμα (και αργότερα το θήραμα) από τη μέση και όχι από τις άκρες.

Χάρη στο ειδικό μαλακό γέμισμα που έχει μπορεί να γίνει χρήση του ομοιώματος από αρκετά μικρή ηλικία ακόμα και κατά την περίοδο αλλαγής των δοντιών (4-6 μήνες). Επειδή τα κουτάβια είναι πολύ ευαίσθητα αυτή την περίοδο, η επαναφορά σκληρών αντικειμένων θα μπορούσε να τους προκαλέσει πόνο και να συνδυάσουν την επαναφορά με κάτι "αρνητικό" δημιουργώντας πρόβλημα έτσι στη σωστή εκπαίδευση του. 

Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανθεκτικό υλικό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο νερό. Έχει μήκος περίπου 18,5cm και διάμετρο γύρω στα 5cm.

Προσοχή: Τα ομοιώματα δεν είναι παιχνίδια και δεν προορίζονται ως αντικείμενο μασήματος! Αντικαθιστούν το θήραμα στην εκπαίδευση και σκοπός τους είναι να εκπαιδεύσουν στην διαδικασία του απόρτ (επαναφορά) και της έρευνας. Μην αφήνετε το σκυλί σας χωρίς επίβλεψη με το ομοίωμα και μην το αφήνετε να το μασήσει.

Υλικό εξωτερικά: 100 % καραβόπανο
Μήκος: περίπου 18,5cm
Διάμετρος: περίπου 5cm

Χαρακτηριστικά
Μέγεθος/Βάρος Ομοιώματος  :  100gr
Για χρήση σε  :  Ξηρά
Εξωτερικό Κάλυμμα  :  Χωρίς Κάλυμμα
Υλικό εξωτερικά  :  100 % καραβόπανο
Μήκος  :  περίπου 18,5cm
Διάμετρος  :  περίπου 5cm
Βάρος Συσκευασίας (kg)  :  0.10

Σχετικά Προιόντα

facilitie

Δωρεάν Μεταφορικά

για παραγγελίες άνω των 80€

facilitie

Μοναδικές Προσφορές

σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων

facilitie

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση

210.300.6081

Menu