Τηλέφωνο

2103006081

Όροι Χρήσης

Το Wayout.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της ελληνικής ατομικής επιχείρησης Γεώργιος Γρηγ. Κράνης με έδρα Αριστοτέλους 6, Αγία Βαρβάρα Αττικής, ΤΚ 12351  , ΑΦΜ: 100200480 - ΔΟΥ: ΝΙΚΑΙΑΣ και αριθμό Γ.Ε.ΜΗ. 161345908000. Παρακάτω θα βρείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας τους οποίους είναι καλό να διαβάσετε και να γνωρίζετε αφού εφαρμόζονται για τη χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος www.wayout.gr. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς και ότι για την ολοκλήρωση κάθε συναλλαγής με την εταιρεία μας θα είναι απαραίτητη η αποδοχή από εσάς και συμφωνία στο σύνολο τους

 1. Όροι της σύμβασης

Το Wayout διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς, να ανανεώνει τους ή να προσθέτει όρους χρήσης και να καθορίζει τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της εταιρείας και τα συναλλακτικά ήθη, πάντοτε ωστόσο σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία Εθνική και Ευρωπαϊκή. Στην Wayout είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώνουμε τους χρηστές μας για τυχόν τέτοιες τροποποιήσεις ή για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσα από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

 1. Πληροφορίες & Προϊόντα που παρέχονται από την εταιρία μας μέσω του wayout.gr

Γενικότερη πληροφόρηση: Δεσμευόμαστε για την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα www.Wayout.gr, όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία που αναφέρονται και τις παρεχόμενες από την εταιρία μας υπηρεσίες με την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών τα οποία δεν μπορούν να προβλεφθούν ή πιθανώς να έχουν προκύψει ακούσια ή διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας για λόγους ανωτέρας βίας ή τυχαίου γεγονότος.

Τιμές: Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους δίπλα από κάθε προϊόν περιλαμβάνεται το ΦΠΑ. Οι τιμές αυτές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας ή/και εξάγονται με βάση την ενημέρωση την οποία έχουμε λάβει από τους προμηθευτές/κατασκευαστές τους. Το wayout.gr  επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές. Για ορισμένες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ και εφόσον η παραγγελία αφορά παραγγελίες χονδρικής, οι τιμές  πώλησης των προϊόντων θα αναπροσαρμόζονται με βάση την ισχύουσα νομοθεσία.

Διαθεσιμότητα: Για όλα τα προϊόντα που περιέχονται στους καταλόγους του wayout.gr υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για τους χρόνους παράδοσης βασισμένες στην ενημέρωση που λαμβάνουμε σε τακτικά χρονικά διαστήματα από τους προμηθευτές μας. Έτσι θα μπορείτε πολύ εύκολα να διαπιστώσετε πριν κάνετε την παραγγελία σας ποια από τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα στις αποθήκες μας και άμεσα παραδοτέα, ποια προϊόντα δεν είναι μεν άμεσα διαθέσιμα, αλλά μπορούν να σας παραδοθούν σε καθορισμένη ημερομηνία (κατόπιν παραλαβής μας από τους προμηθευτές τους) και τέλος ποιά προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα, αλλά ενδεχομένως να αναμένεται ενημέρωση από τους προμηθευτές μας για την ακριβή ημερομηνία παραλαβής τους.

Σε κάθε περίπτωση, το σύστημα παραγγελιοληψίας μας θα επιτρέπει την καταχώρηση της παραγγελίας σας ακόμα και για προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα στις αποθήκες μας. Τότε εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail ή/και τηλεφώνου, εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, ώστε να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παραλαβής του προϊόντος από τον προμηθευτή και την εν συνεχεία παράδοσή του σε σας. Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν σας ικανοποιεί, να ζητήσετε την ανάκληση/ακύρωση της παραγγελίας σας είτε μόνο για το εν λόγω προϊόν, είτε για το σύνολο της. Συνεπώς, καθίσταται σαφές με τους παρόντες όρους ότι, ο ανωτέρω χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας εξαρτάται και από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που υπάρχει στις αποθήκες μας.

Εφόσον επιθυμείτε, σας παρέχουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν επιθυμείτε να παραλάβετε όλα τα προϊόντα, που ενδεχομένως λόγω της διαφορετικής διαθεσιμότητάς τους θα έχουν και διαφορετικό χρόνο παράδοσης, με μια αποστολή στον τόπο παράδοσης τους στην απώτερη ημερομηνία ή να γίνουν τμηματικές παραδόσεις των προϊόντων της παραγγελίας σας, ανάλογα με το χρόνο που μπορούν να σας παραδοθούν.

 1. Περιορισμός ευθύνης

Το Wayout δεν ευθύνεται έναντι των πελατών / χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους, για την ζημία που προκλήθηκε λόγω καθυστέρησης στην αποστολή/παράδοση της (εκτός των περιπτώσεων της παραγράφου 9 - «Επιστροφές προϊόντων»). Επίσης διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.Wayout.gr δεν είναι σε θέση να παρέχει εγγύηση για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους, άμεσα μόλις αυτό γίνει αντιληπτό από τους υπαλλήλους της εταιρείας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.Wayout.gr παρέχει το περιεχόμενο (πχ πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου όπως ακριβώς έχουν. Σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα του Wayout δεν ευθύνεται για τυχόν απαιτήσεις νομικής, αστικής ή/και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ.) από επισκέπτες του δικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Το wayout.gr δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε θετική ή αποθετική ζημία προκύψει από οργανωμένη επίθεση από hackers με σκοπό την κλοπή προσωπικών στοιχείων χρηστών. Ωστόσο, ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση, οι χρήστες πιστωτικών καρτών διασφαλίζονται μιας και στο σύστημα μας εφαρμόζονται όλα τα διεθνή πρότυπα προστασίας από ηλεκτρονικές επιθέσεις και φυσικά δεν αποθηκεύεται ο κωδικός CVV των καρτών που εισάγετε στο σύστημα μας.

 1. Πνευματική ιδιοκτησία

Ό,τι περιέχεται στην ιστοσελίδα wayout.gr, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά αναφέρουμε, εικόνες, γραφικά, φωτογραφίες, σχέδια, κείμενα, παρεχόμενες υπηρεσίες και προϊόντα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Wayout και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται ρητώς η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική ή ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, μεταφόρτωση/downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του Περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου αυτού. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή ως μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του Wayout ή άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων. Τα ονόματα, οι εικόνες, τα λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την εταιρεία ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΡΑΝΗΣ ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα www.Wayout.gr ή/και τρίτους συμβεβλημένους με αυτήν καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της ατομικής επιχείρησης ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΡΑΝΗΣ ή/και του www.Wayout.gr ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους που ισχύουν κάθε φορά περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Η εμφάνιση και έκθεση τους στην ιστοσελίδα της εταιρείας και στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Wayout.gr δεν θα πρέπει να εκληφθεί με κανένα τρόπο ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

 1. Ευθύνη Χρήστη

Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.Wayout.gr αποδέχονται ρητά ότι δεν θα χρησιμοποιούν τo ηλεκτρονικό κατάστημα του Wayout.gr με σκοπό την αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε Περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε Περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες

 1. Ασφάλεια κατά την πλοήγηση, πληρωμή και επικοινωνία

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Το Wayout.gr δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα σε θέματα ασφαλείας των Προσωπικών Σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, εφαρμόζονται τις πιο σύγχρονες μεθόδους και τα παγκοσμίως αποδεκτά πρότυπα και μηχανισμούς ασφαλείας, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή διαφύλαξη των δεδομένων σας και των πληροφοριών που εισάγονται η μεταδίδονται μέσω της ιστοσελίδας μας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος του Wayout.gr επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

Αναγνώριση Πελάτη: Τα στοιχεία που χρησιμοποιούνται για την αναγνώριση/ταυτοποίηση του πελάτη είναι: το όνομα χρήστη (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Κωδικός Ασφαλείας (Password). Κάθε φορά που τους εισάγετε στην κατάλληλη φόρμα σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Μπορείτε να να αλλάξετε τον Προσωπικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε και σας προτείνουμε αυτό να γίνεται ανά τακτά διαστήματα (π.χ. κάθε 3 ή 6 μήνες). Το μόνο πρόσωπο που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι να μην κοινοποιείτε τα στοιχεία αυτά σε τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας των κωδικών σας ή υποψία ότι έχετε πέσει θύμα υποκλοπής τους θα πρέπει να προβείτε άμεσα σε ενημέρωση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα του Wayout δεν ευθύνεται εάν αυτοί χρησιμοποιηθούν από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε λοιπόν, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά διαστήματα και φυσικά να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνευσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης, συνεχόμενοι αριθμοί κλπ.).

Απόρρητο Συναλλαγών: Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη για εμάς στο wayout.gr. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του Wayout. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή /μέλος προς την εταιρεία ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΡΑΝΗΣ είτε απευθείας είτε μέσω της χρήσης του Wayout.gr, είναι εμπιστευτικές και έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο από την εταιρεία μας για να παρασχεθούν οι υπηρεσίες που επιλέξατε. Αναφέρουμε ενδεικτικά και όχι περιοριστικά μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί:

- Οι υπάλληλοι που έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας δεσμεύονται μέσω σύμβασης για την τήρηση της εμπιστευτικότητας των δεδομένων σας στα οποία έχουν πρόσβαση και αυτό γίνεται μόνο όποτε κρίνεται αναγκαίο για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών σας ή τις συναφείς με αυτές δραστηριότητα (π.χ. ενημέρωση διαθεσιμότητας/κατάστασης παραγγελίας σας)

- Το Wayout δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή εάν αυτό επιβληθεί από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής για την τήρηση της έννομης τάξης

- Κάθε τρίτος στον οποίο θα κοινοποιήσουμε τα στοιχεία σας για την εκτέλεση των υπηρεσιών που έχετε ζητήσει δεσμεύεται απέναντι στην εταιρεία μας μέσω συμφώνου εμπιστευτικότητας για την τήρηση της εχεμύθειας των δεδομένων σας.

- Για οποιαδήποτε στοιχεία σας που τηρούνται από εμάς μπορείτε να αιτηθείτε την διόρθωσή τους σε περίπτωση που τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους.

- Για τη δική σας ασφάλεια και την τήρηση των παρόντων όρων, θα πρέπει και οι επισκέπτες/πελάτες του διαδικτυακού ιστότοπου wayout.gr να χειρίζονται όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνουν σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

Σε κάθε περίπτωση η εταιρεία ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΡΑΝΗΣ δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε με κανέναν τρόπο. Τα προσωπικά δεδομένα που καταχωρούνται στην εταιρεία μας με την εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την συμβατική μας υποχρέωση απέναντι σας με σκοπό την εκτέλεση των συναλλαγών σας. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια σε servers που τηρούν τα σύγχρονα πρωτόκολλα ασφάλειας, φυσικής ή ψηφιακής (physical or cyber).

 1. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα του wayout.gr προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα ή για να εγγραφείτε στη λίστα newsletter μας,  είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση email, ημερομηνία γέννησης κλπ.). Όλα τα προσωπικά σας δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του Wayout.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της παροχής της αντίστοιχης υπηρεσίας που ζητάτε και δεν θα χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο ή την ίδια την εταιρεία μας, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά. Το ηλεκτρονικό κατάστημα Wayout.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρούμε με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία μας. Τα προσωπικά σας δεδομένα διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης εφόσον δεν είναι υποχρεωτική η τήρηση τους βάσει νομοθεσίας (π.χ. για φορολογικούς σκοπούς κλπ.). Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Wayout.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης που έχετε συναινέσει. Είναι πιθανό ωστόσο να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές εφόσον νομίμως μας ζητηθεί και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

Διαφημιστικά μηνύματα: Το wayout.gr παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες του να επιλέξουν εάν επιθυμούν να επικοινωνούμε μαζί τους μέσω email, Viber ή άλλα μέσα με σκοπό την πληροφόρησή τους για τα νέα προϊόντα που διαθέτουμε ή  για άλλες τυχόν προσφορές, διαγωνισμούς κλπ.. Το wayout.gr δεν θα χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω δυνατότητα και η επικοινωνία θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς τους οποίους έχουν συναινέσει οι πελάτες του. Δίδεται δε πάντοτε στους χρήστες η δυνατότητα διακοπής της λήψης διαφημιστικών μηνυμάτων.

 1. Αγορά Προϊόντων – Καταχώρηση Παραγγελίας

Η αναζήτηση των προϊόντων στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας wayout.gr γίνεται με εύκολο τρόπο είτε μέσω της λειτουργίας αναζήτησης είτε μέσω των menu κατηγοριών. Στην περίπτωση που ψάχνετε κάποιο συγκεκριμένο προϊόν, χρησιμοποιήστε την «Αναζήτηση», για να δείτε τα διαθέσιμα αποτελέσματα ή εναλλακτικά απολαύστε μια περιήγηση στις σελίδες μας και δείτε τα προϊόντα που μπορούν να σας σταλούν για τις δραστηριότητες σας.

Το Wayout δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρακτηριστικά/περιγραφές προϊόντων αφού μπορεί να οφείλονται σε ανθρώπινο λάθος και δεν έχει γίνει εσκεμμένα λανθασμένη πληροφόρηση.

 1. Υπαναχώρηση / Επιστροφή - Αντικατάσταση Προϊόντων

Βάση νομοθεσίας, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους στις παρακάτω περιπτώσεις:

α) σε κάθε περίπτωση κατά την οποία με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της εταιρείας μας πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας λόγω π.χ. λάθους κατά την λήψη της παραγγελίας, λάθος στην διαδικασία τιμολόγησης ή αποστολής κλπ. και 

β) σε περιπτώσεις προβληματικού/ελαττωματικού προϊόντος το οποίο όμως καλύπτεται από την εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από το Wayout. Δεν εμπίπτουν στην παρούσα διάταξη προϊόντα που καλύπτονται από εγγυήσεις τρίτων όπως για παράδειγμα από τον κατασκευαστή του προϊόντος ή τον αντιπρόσωπο του. Στις περιπτώσεις αυτές, ο πελάτης μπορεί είτε να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος είτε, εάν έχει ήδη παραλάβει, να επιστρέψει το προϊόν, εντός 14 ημερών από την ημέρα της παράδοσης. Σε όλες τις περιπτώσεις επιστροφών, τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη από τυχόν εξοπλισμό/αξεσουάρ που συνοδεύονταν και χωρίς φθορές. Η δε συσκευασία του προϊόντος πρέπει να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι επίσης σε άριστη κατάσταση. Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 14 ημερών ή που έχει αλλοιωθεί η συσκευασία ή το ίδιο το προϊόν, η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχτεί την επιστροφή ή/και την αντικατάσταση του προϊόντος και να ενημερώσει ρητώς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή συστημένης επιστολής τον δικαιούχο της παραγγελίας. Τα προϊόντα που δεν γίνονται δεκτά ως επιστροφή αποστέλλονται στον ιδιοκτήτη τους με μέσο που εκείνος θα επιλέξει και με τα έξοδα επαναποστολής να βαρύνουν εκείνον.

Προϊόντα κατεστραμμένα κατά την μεταφορά δεν εμπίπτουν στις περιπτώσεις υποχρέωσης του wayout.gr για αλλαγή αφού τα εμπορεύματα, βάσει νομοθεσίας, διακινούνται με ευθύνη και για λογαριασμό του αγοραστή. Ωστόσο, έχουμε κάθε πρόθεση να επιλυθούν οι διαφορές αυτές κατόπιν ενημέρωσης της εταιρίας μας άμεσα (αμέσως μόλις γίνει κάποια παραλαβή θα πρέπει να αποτυπώσετε με φωτογραφικό μέσο τις εξωτερικές φθορές της συσκευασίας και να επικοινωνήσετε μαζί μας). Ιδανικά είναι καλό να ενημερώσετε τον διανομέα που σας παραδίδει να καταγράψει τις φθορές που φαίνονται ώστε να αποτυπωθούν στο έντυπο παραλαβής.

γ) σε περιπτώσεις αλλαγής γνώμης και υπαναχώρησης, εφόσον καλύπτονται οι προϋποθέσεις επιστροφής (συσκευασία, κατάσταση προϊόντος κλπ.), μπορείτε να ζητήσετε την επιστροφή των χρημάτων που έχετε καταβάλει (δεν περιλαμβάνονται ωστόσο στο ποσό επιστροφής τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας και της επιστροφής αυτών στο wayout.gr). Σε περιπτώσεις που η παραγγελία έχει καταχωρηθεί αρχικά με μηδενικά μεταφορικά, π..χ. λόγω του ύψους της, το wayout.gr θα παρακρατεί από το ποσό της επιστροφής την αξία των μεταφορικών της αποστολής της παραγγελίας.

Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση είναι οι δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής. Σε κάθε επιστροφή τα προϊόντα προς αντικατάσταση/επισκευή πρέπει να συνοδεύονται απαραίτητα με το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς, να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και σε άριστη κατάσταση. 

Πριν από κάθε επιστροφή, είναι υποχρεωτικό να έχει προηγηθεί συνεννόηση με το Ηλεκτρονικό κατάστημα wayout.gr ώστε να σας υποδείξουμε τον τρόπο και την διαδικασία της επιστροφής. Επιστροφές προϊόντων για τα οποία δεν έχει προηγηθεί ενημέρωση της εταιρείας μας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά και θα επιστρέφουν στον αποστολέα τους.

 1. Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει κατόπιν επικοινωνίας με το κατάστημα μας στα τηλέφωνα επικοινωνίας μας ή στο contact@wayout.gr .

 1. Τρόποι Πληρωμής

Αντικαταβολή: Μπορείτε να πληρώσετε κατά τη στιγμή της παράδοσης του δέματος σας στον μεταφορέα/οδηγό της εταιρείας ταχυμεταφορών. 

Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα wayout δέχεται τις περισσότερες πιστωτικές κάρτες (τύπου Visa, Mastercard κ.α.).

Πληρωμή με Κατάθεση σε τράπεζα:

Alpha Bank (IBAN: GR2201401510151002002019711 ) - Δικαιούχος: Κράνης Γεώργιος Γρηγορίου

Ενδέχεται, ανάλογα την κατηγορία που ανήκει ένα προϊόν, τον τρόπο αποστολής/παραλαβής ή λόγω της αξίας του να μην είναι διαθέσιμος κάποιος από τους παραπάνω τρόπους πληρωμής. 

 1. Τροποποίηση των όρων του παρόντος:  Το wayout.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. 

 2. Ισχύον Δίκαιο: Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του wayout.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.
facilitie

Δωρεάν Μεταφορικά

για παραγγελίες άνω των 80€

facilitie

Μοναδικές Προσφορές

σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων

facilitie

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση

210.300.6081

Menu