Τηλέφωνο

2103006081

Τρόποι Αποστολής

Το wayout.gr εξυπηρετεί πελάτες σε ολόκληρη την Ελλάδα και σε χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Τα έξοδα αποστολής ποικίλουν ανάλογα με τον τύπο, το μέγεθος και το βάρος των προϊόντων καθώς και τον

Οι παραγγελίες αποστέλλονται κατά κύριο λόγο μέσα σε 1 - 2 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρηση της παραγγελίας όταν όλα τα προϊόντα είναι ετοιμοπαράδοτα στην αποθήκη μας ή εντός 1 εργάσιμης ημέρας από τη στιγμή της παραλαβής των προϊόντων από τους προμηθευτές μας. Ως μέσο αποστολής, επιλέγουμε πάντοτε το ταχύτερο δυνατό μέσο για την αποστολή (λαμβάνοντας φυσικά υπόψην το ογκομετρικό τους βάρος, την αξία της παραγγελίας και τον καλύτερο δυνατό τρόπο παράδοσης). Σε περίπτωση που δε μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες κτλ.) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας μόλις επανέλθουν και πάλι οι ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν αρχικά εμποδίσει την αποστολή της. Μόλις καταχωρηθεί μια παραγγελία, λαμβάνετε επιβεβαιωτικό email με τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας (προϊόντα, διευθύνσεις παράδοσης/τιμολόγησης, αναλυτικά κόστη κλπ.)

 

  • Αποστολή – Παράδοση Παραγγελιών (Προϊόντων)

Η αποστολή των παραγγελιών σας γίνεται με εταιρείες ταχυμεταφορών Courier Center, Speedex, με μεταφορικές εταιρείες (πρακτορεία) καθώς και με δικά μας μέσα. Οι αποστολές ορισμένων προϊόντων που ανήκουν σε συγκεκριμένες κατηγορίες, που έχουν μεγάλο ογκομετρικό βάρος ή μεγάλο κόστος γίνονται μόνον κατόπιν συνεννόησης και εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής Πιστωτική Κάρτα ή Κατάθεση σε Τράπεζα. Τα κόστη περιγράφονται στη συνέχεια:

Εντός Αττικής: 3€ για δέματα μέχρι 9 κιλά και επιπλέον 1€ ανά κιλό δέματος

Εκτός Αττικής: 4€ για δέματα μέχρι 9 κιλά και επιπλέον 1€ ανά κιλό δέματος


Κόστος Αντικαταβολής: Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή κατά την παράδοση των προϊόντων σας από το διανομέα θα υπάρχει επιβάρυνση ύψους 2€ (ανεξαρτήτως του ποσού της παραγγελίας).

 

  • Δωρεάν αποστολές: Παραγγελίες που υπερβαίνουν το ποσό των 80€ αποστέλλονται χωρίς κόστος αποστολής. Εάν επιπλέον επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα ή κατάθεση, μπορείτε να επωφεληθείτε και από το κόστος της αντικαταβολής.

 

  • Παραλαβή από το κατάστημα μας: 

Για την παραλαβή προϊόντων από την έδρα μας θα πρέπει να έχει προηγηθεί ενημέρωση από την αποθήκη μας που θα σας επιβεβαιώνει τη διαθεσιμότητα των προϊόντων της παραγγελίας σας. Δεν είναι δυνατή η παραλαβή προϊόντων από το κατάστημα χωρίς να έχει προηγηθεί επικοινωνία.

 

  •  Επιστροφές:

Βάσει του ν. 2251/1994 (όπως τροποποιήθηκε από την ΚΥΑ Ζ1-891/2013), δικαιούστε να υπαναχωρήσετε αναιτιολογήτως από την από απόσταση πώληση αποκλειστικά εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών, από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος, επιστρέφοντας το εν λόγω προϊόν στην αρχική του κατάσταση.  Έχετε δηλαδή το δικαίωμα να επιστρέψετε προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε τον λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή τους. Για να εξασκήσετε το δικαίωμα αυτό, απαιτείται να μας ενημερώσετε σχετικά μέσω email (ή συμπληρώνοντας την διαθέσιμη φόρμα) εντός της προθεσμίας των 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων σας. Υπάλληλος της εταιρίας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας ώστε να σας κατευθύνει στην διαδικασία της επιστροφής. Στην περίπτωση αυτή το κόστος επιστροφής των προϊόντων στο κατάστημα μας επιβαρύνει τον πελάτη.

Το δικαίωμα υπαναχώρησης εκ του άρθρου 4 § 10 ν. 2251/1994 δεν εφαρμόζεται:

- Στις περιπτώσεις που τα προϊόντα έχουν χρησιμοποιηθεί.
- Στις περιπτώσεις που τα παραδιδόμενα προϊόντα έχουν αποσφραγιστεί από τη συσκευασία τους.
- Στις περιπτώσεις που τα προϊόντα που παραδίδονται δεν είναι κατάλληλα για επιστροφή μόλις αποσφραγιστούν για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής.
- Στις περιπτώσεις προμήθειας αγαθών που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του καταναλωτή ή σαφώς εξατομικευμένων.
- Στις περιπτώσεις προμήθειας αγαθών τα οποία μπορούν να αλλοιωθούν ή λήγουν σύντομα.

 

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγιστει ή να έχουν χρησιμοποιηθεί, χωρίς να έχει παραβιαστεί ή καταστραφεί η αρχική τους συσκευασία. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να συνοδεύονται από το πρωτότυπο παραστατικό πώλησης το οποίο συνόδευε το δέμα σας.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά τα εξής:
Αρχικά,  κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας ελέγξτε ότι το δέμα σας δεν έχει χτυπήματα, τρύπες ή δεν έχει υποστεί “κακή μεταχείριση” από την εταιρεία ταχυμεταφορών. Εάν διαπιστώσετε κάτι τέτοιο, μπορείτε να ζητήσετε από τον διανομέα να καταγράψει ότι το δέμα είχε συγκεκριμένες φθορές κατά την παράδοση. Κατόπιν παραλαμβάνετε το δέμα σας και καλό θα είναι να το φωτογραφίσετε ΠΡΙΝ ανοιχτεί ώστε να φαίνονται οι φθορές που έχει (για να μην θεωρηθεί ότι έγιναν από εσάς και χάσετε το δικαίωμα της επιστροφής). Τέλος, ανοίγοντας το δέμα, προσέξτε την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ). Εάν διαπιστώσετε κάτι παράξενο, θα πρέπει άμεσα να επικοινωνήσετε με την εταιρία μας για να δηλώσετε τι έχει παραληφθεί και να σας βοηθήσουμε στη διαδικασία.

Για να μας δηλώσετε την επιθυμία σας για επιστροφή του δέματος θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί μας στο sales@wayout.gr ή να μας καλέσετε στο 2103006081.

Σε περίπτωση που το αίτημα επιστροφής σας γίνει δεκτό, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 15 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προς επιστροφή προϊόντα.
Σημείωση: η επιστροφή γίνεται με τον ίδιο τρόπο που έγινε η πληρωμή της παραγγελίας σας  (εάν έχετε πληρώσει με πιστωτική κάρτα θα γίνει επιστροφή του ποσού στην κάρτα σας ενώ εάν έχετε πληρώσει με αντικαταβολή ή τραπεζική κατάθεση τα χρήματα σας θα επιστραφούν με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό).

Προϊόντα που επιστρέφονται στην εταιρεία μας χωρίς να υπάρχει προηγούμενη επικοινωνία δεν θα παραλαμβάνονται και θα επιστρέφουν στον παραλήπτη τους.
facilitie

Δωρεάν Μεταφορικά

για παραγγελίες άνω των 80€

facilitie

Μοναδικές Προσφορές

σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων

facilitie

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση

210.300.6081

Menu